Drukte en rust op Ibiza

De veelzijdigheid van dit ultieme vakantie eiland is groot! Van een vakantiehuis in de oase aan rust en mooie natuur tot een appartement in het bruisende Ibiza stad.

Ibiza het eiland dat bij veel mensen bekend staat om de bachelor feesten, drank en drugs en vooral een grote feestende menigte. Dit beeld wat sommige mensen hebben klopt deels. Ja, er is een mogelijkheid om in de zomerse maanden flink uit je dak te kunnen gaan. Dit beperkt zich maar tot een klein stukje van het eiland waar discotheken met laserlichten de nacht sieren. Niet opzoek naar gefeest huur dan geen vakantiehuis of appartement in omgeving van Ibiza Stad.
Toch is een bezoek aan Ibiza Stad aan te raden vanwege de mooie en knusse oude culturele stadskern. Gezellige straatjes met genoeg mogelijkheden tot het nuttige van wat lekkers en bezoeken van kleine liefelijke winkeltjes.
Verderop weg van dit stukje bruisend Ibiza heerst een oase aan rust, vol van de mooiste plekjes. Kom je ze ontdekken?

Stukje niemandsland

Op delen van het eiland zijn er plekken waarbij je tijdens een moment van rust en terugtrekking in de natuur uren niemand kan tegenkomen, zelf in het hoogseizoen. Je waant jezelf bijna in een stukje niemandsland. Want laten we niet vergeten dat Ibiza prachtige onontdekte plekjes heeft, zoals turquoise blauwe baaien met indrukwekkende rotspartijen. Ben je fan van snorkelen of duiken bezoek deze verlaten baaitjes eens om de kant van Ibiza te ontdekken dat onderwater ligt.
Voornamelijk het noordelijk deel van het eiland is het rustigst en biedt heerlijk vakantiehuizen op Ibiza waar je komt voor je rust, zon en zeer mooie omgevingen.

Paradijs van Ibiza

Ibiza en strand is samen één! De meest mooie stranden vind je zeker op dit eiland. Of je kiest voor een druk toeristisch strand of een afgelegen strandje weg van de massa, Ibiza it is!
Wil je echt een privé strand voor jezelf en partner hebben? Huur dan een bootje en kom op plekjes tussen de rotsen waar je niet vanaf het land bij kunt komen. Deze plekjes zijn werkelijk waar het paradijs van Ibiza.

Wat meer actie en avontuur

Ben je opzoek naar wat meer actie en bewegen? Ook dat is mogelijk op Ibiza. Voor wandelaars is het prachtig om te lopen door de bossen van het eiland. Op het eind (vaak weer uit het bos) wordt u altijd verrast door een prachtig vergezicht over het eiland of een adembenemende plek waar niet veel toeristen komen. Zorg altijd voor goed schoeisel in verband met hobbelige bospaden en stenen.

Voor de waterspotters, zoals kiters en surfers zijn hier genoeg mogelijkheden, laat je wel altijd even informeren waar je wel of niet mag deelnemen op het water. Op sommige plekken langs de kustlijn van Ibiza kan het tenslotte druk zijn met strand vakantiegangers. Houd rekening met elkaar.

Deel dit item