Hoe kan ik relaxed van mijn vakantie genieten?

Zo geniet je optimaal van jouw vakantie

Ben je op zoek naar een goedkope vakantie? Wij zochten uit welke bijzondere goedkope vakanties er zoal zijn en hebben de leukste ideeën voor je op een rijtje gezet. Wedden dat er ook iets tussen staat waar jij met veel plezier zal overnachten? Lees snel verder en ontdek onze favoriete goedkope vakanties.

Kies voor een hotel met jacuzzi

Wat is er fijner dan een hotel met bubbelbad op de kamer? Ideaal als je even romantisch een weekendje op vakantie wilt gaan en wilt genieten van een luxe hotelovernachting met een bubbelbad op je kamer. Reken maar dat jullie in een prachtige kamer terecht zullen komen waar jullie van alle gemakken voorzien zijn.

Kom tot rust in een monument

Een andere bijzondere manier van vakantie vieren, is slapen in een echt monument. In Nederland zijn er ruim 62.000 rijksmonumenten te vinden. Deze hebben een echt verhaal te vertellen en zijn vanwege hun cultuurhistorische waarde aangewezen door de Rijksoverheid als beschermd monument. Ga samen overnachten in een monument en laat je verrassen door het bijzondere verhaal van het monument waarin jullie verblijven.

Overnacht in een tiny house in de natuur

Wil je graag overnachten in de natuur? Probeer dan eens een overnachting in een tiny house uit. Tijdens deze goedkope vakantie overnacht je in een klein, minimalistisch huis waar je van alle gemakken bent voorzien. Je zal dichter tot de natuur komen en kan echt even heerlijk ontspannen.

Overnacht in een boomhut

Als je een andere bijzondere overnachting in de natuur zoekt, kun je ook gaan overnachten in de boomhut. Hier geniet je op hoogte van een prachtig uitzicht. Een boomhut heeft een gezellige uitstraling en je zal je ongetwijfeld weer even een kind voelen. Overnachten in een boomhut zal je dan ook niet snel meer vergeten.

Overnacht op een boot

Ook erg leuk is overnachten op een boot. Zo zie je de stad waar je bent eens vanaf een andere kant. Je ervaar het ultieme vrijheidsgevoel en zit soms ook midden in het centrum. Ga overnachten op een lodge op het water, een scheepje of een voormalig cruiseschip. Er zijn diverse mogelijkheden voor overnachtingen op een boot. Zo kun je kiezen voor een boot die aan de kade blijft liggen of een boot die ook daadwerkelijk uitvaart.

Welke goedkope vakantie spreekt jou het meest aan?

Deel dit item