Ibiza als vakantie Mekka

Op het eiland zijn genoeg dingen te doen en te bezoeken. Van actieve bezigheden tot een bezoekje aan museum alles biedt dit eiland voor een heerlijk zomervakantie.
Er zijn niet veel eilanden met twee verschillende gezichten. Ibiza is een walhalla voor nachtbrakers, de droom van iedere rustzoeker, het Mekka voor de watersportliefhebber en de trendsetter van de Mediterrane modewereld.
Ibiza is een populaire vakantiebestemming onder de jongeren, dit heeft het eiland te danken aan het drukke nachtleven wat hier opgezocht kan worden. Jaarlijks trekken bekende Dj’s naar dit eiland om in de beste uitgaanstenten tot in de vroege uurtjes de mensen te vermaken op happy beats.
Omdat het eiland ook genoeg rustige plekjes kent hoef je je niet altijd tussen de jongeren te begeven.

Ibiza nature

Ibiza is een eiland met veel groen en vele verschillende kleinen baaien en mooie stranden. Het landschap is voornamelijk heuvelachtig te noemen.
Het eiland maakt deel uit van de Balearen. En je kunt hier al jaren heerlijke vakantiehuisjes huren.
Zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water bij de mooie stranden op Ibiza is een populaire bezigheid. Het natuurschoon is onderwater misschien op sommige plekken nog wel mooier dan op het eiland.

Het weer op Ibiza is altijd goed. Zomers volop zon en warme temperaturen. ’s Winters mogelijkheden tot overwinteren. Ibiza is hierdoor een prima vluchtoord om tijdens onze koude winterdagen hier aangename temperaturen te gaan bezoeken.

Deel dit item