Ibiza populaire vakantie

Een vakantie op Ibiza voor twee verschillende soorten vakantiegangers. Het eiland met een populaire verhuur aan vakantiehuizen. Een eiland van luxe en feest en anderzijds een oase aan rust. Ibiza waar niets van de crisis te merken is terwijl die wel degelijk op het Spaanse vasteland te merken is.

Veel bewoners van het eiland zeggen al jaren dat er totaal geen crisis is waar te nemen op Ibiza. De verhuur van vakantiehuizen op Ibiza is enorm gegroeid. Iedereen uit Europa wil tegenwoordig naar dit eiland. Ibiza is de meest populaire vakantiebestemming van 2014 binnen de grenzen van de EU.
Ieder jaar komen er weer nieuwe accommodaties bij om te kunnen verblijven op het eiland. Ook voor de feestvierende vakantieganger die voor Ibiza kiezen om te party-en, komen er regelmatig nieuwe discotheken bij. Deze toename aan nieuwe ontwikkelingen zijn voornamelijk op het zuidelijk en westelijkdeel van het eiland te ondervinden. Hier zijn dan ook de discotheken en het feestende publiek te vinden. Dit gebied van Ibiza kan zomers erg druk zijn.
Voor minder drukte en mooie natuurlijke omgevingen is het noorden en het oosten van het eiland aan te raden. Over het hele eiland worden overigens de vakantie villa’s aangeboden.

Door de crisis zijn er minder Spanjaarden en Italianen, echter zijn de Amerikanen juist meer aanwezig. Onder deze toenemende groep Amerikanen zijn veel bekende artiesten vertegenwoordigd.
Veel van de buitenlanders die het eiland nu ontdekken zijn over het algemeen financieel goed vertegenwoordigd. Dit is goed merkbaar in de populaire plaatsen waar tot in de vroege uurtjes wordt gefeest en geproost met champagne.
De vrije geesten, hippies en clubbers worden steeds meer teruggedrongen achter het rode koord van de tenderservice voor luxe jachten en vipruimtes bestemd voor de nouveau riche. Rijkdom en luxe of niet, iedereen loopt hier met veel plezier op zijn slippers. Dit maakt het eiland van iedereen!

Deel dit item