Nazomer zon Griekenland

[rcblock id=”18429″]
Nu nog in het najaar een heerlijk weekje naar Griekenland is een aanrader als u houd van rust, warme temperaturen en een fantastische omgeving.

 

De nazomer is meestal de periode van begin september tot ongeveer half november. In Griekenland zit u absoluut nog goed in deze periode. De dagen zullen wel korter worden en de zon zwakker naarmate de maand november gaat naderen.
Maar ach een temperatuur van gemiddeld 15-18 graden nog in begin november zijn zeer aangenaam. De hitte van de zomer maanden zijn dan achterwege en zorgen voor minder bezoekers en hierdoor is er meer rust.
Terwijl uw vrienden en collega’s zich in ons koude, regen- en stormachtige landje bevinden zit u hier natuurlijk goed. Het vaste land of een van de Griekse eilanden, een oase aan rust zal over u heen vallen!
Op de eilanden is overigens meestal nog beter vertoeven in het najaar en winter. De iets mildere temperatuur zorgt voor net dat beetje meer (nazomer).

Nazomerse vakantie tip

Griekenland heeft het warmste klimaat van Europa. Op Kreta schijnt de zon ruim 300 dagen per jaar en zal de middag temperatuur haast nooit onder de 16 graden komen. Wij raden u daarom aan om naar Kreta te gaan. Ook vanwege zijn grootheid! Bekijk het aanbod vakantiehuizen op Kreta.

[rcblock id=”18124″]

Deel dit item