Op autovakantie: huur een deelauto met veel kofferruimte

Heb je een wintervakantie op de planning staan, bijvoorbeeld naar een skigebied in Frankrijk of Italië? Dan is een grote auto natuurlijk hartstikke handig om alle spullen te vervoeren. Als je deze zelf niet hebt, kun je er ook eentje huren. Kijk bijvoorbeeld eens naar het aanbod aan deelauto’s op SnappCar: hier kan je een auto huren van een buurtgenoot. Dat is voordelig én duurzaam! We zetten zes auto’s voor je op een rijtje met veel kofferruimte, die momenteel op SnappCar worden aangeboden.

  1. Dacia Logan MCV of Dacia Jogger

Deze stationwagon-variant van de Dacia Logan staat bekend om zijn grote kofferruimte, waardoor je er makkelijk al je bagage in kwijt kan. Er zijn meerdere varianten: met 5 of 7 zitplaatsen. Genoeg ruimte voor het hele gezin!

Een andere optie is de Dacia Jogger: een compacte MPV (Multi-Purpose Vehicle) met zeven zitplaatsen. Het model is pas in 2021 uitgekomen en is dus nog super nieuw! Het ontwerp van de Jogger is gericht op functionaliteit, met een flexibel interieur en veel bagageruimte, vooral wanneer niet alle zitplaatsen in gebruik zijn. Wil je het maximale uit de bagageruimte halen? Dan kan je de achterste twee stoelen verwijderen zodat je hem transformeert naar een zes- of vijfzitter.

  1. Volkswagen Sharan

De Volkswagen Sharan is een grote MPV met zeven zitplaatsen. Vanwege zijn grootte en ontwerp biedt de Sharan aanzienlijke bagageruimte, vooral wanneer de achterste bank is neergeklapt. Een goede optie voor de autovakantie!

  1. Mitsubishi Outlander

De Mitsubishi Outlander is een middelgrote SUV die beschikbaar is met zeven zitplaatsen. Met de derde zitrij opgeklapt, biedt de Outlander meer dan genoeg ruimte voor al je skikleding en -schoenen.

  1. Kia Niro

De Kia Niro is een hybride crossover-SUV. Hoewel het een compacte auto is, heeft de Niro over het algemeen een redelijke hoeveelheid bagageruimte. De beschikbare ruimte kan variëren tussen hybride en plug-in hybride modellen, let hier dus op als je er eentje huurt.

  1. Nissan Qashqai

Ga je samen met je partner op reis? Dan is de Nissan Qashqai een goede match! De compacte crossover-SUV is namelijk perfect voor een autovakantie met twee personen. Zo kunnen jullie al je bagage gemakkelijk kwijt, zonder gelijk een enorme wagen te huren. Natuurlijk passen er ook meer mensen in de auto (maximaal 5), maar dan kan je minder spullen meenemen.

  1. Renault Clio Estate

De Renault Clio Estate is de stationwagonversie van de populaire Renault Clio. Hoewel het een compacte auto is, biedt de Estate-versie meer bagageruimte dan de hatchback. Mocht je bovenstaande auto’s té groot vinden, is dit zeker een goede optie voor de trip naar je vakantiebestemming.

Met de deelauto naar je vakantiebestemming

Wil je ook een deelauto huren voor je volgende trip? Dat kan eenvoudig van iemand bij je in de buurt. Huur een auto in Rotterdam, Nijmegen of waar dan ook in Nederland voor een onbezorgde vakantie.

Deel dit item