Populair Cyprus

Het eiland Cyprus in de Middellandse Zee is een uitstekende vakantiebestemming. Veel zonuren zorgen voor mooie en warme dagen aan het strand of zwembad. Boek nu nog snel je vakantiehuisje op dit zomerse eiland!

Cyprus is een populaire toeristische vakantiebestemming, het is vooral geliefd onder de Engelsen en Duitsers. Nederlandse toeristen zijn hier in minder mate aanwezig.  Zie dit als een voordeel u bent tenslotte op vakantie en wilt natuurlijk niet onder alleen maar Nederlanders zitten.
Cyprus is niet zo bekend bij de massa en heeft de onterechte reputatie duur te zijn. In totaal gaan er per jaar maar enkele tienduizenden Nederlanders naar Cyprus.

Cyprus is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, strandliefhebbers en jongeren die veel willen gaan stappen in de lokale pubs en dancings. Het uitgaansleven is alleen bruisend in de drukkere zomermaanden.
Zomers kan het er erg warm worden. In de maanden juni, juli en augustus zijn temperaturen van boven de 40 graden geen uitzondering.
Het najaar is dan ook wat betreft de temperaturen het aangenaamst. September en oktober zijn warm, maar niet zo heet als de zomermaanden. Daarnaast is het zeewater opgewarmd tot zeer aangename temperaturen.
Lekker luieren op het strand? Ayia Napa heeft de mooiste stranden van het eiland! Ayia Napa is een leuk en zeer toeristisch plaatsje op Cyprus wat een bezoekje waard is. Wat ooit een klein vissersdorpje was is nu een toeristische trekpleister geworden.
In het haventje vindt u hier nog genoeg aanwijzingen naar vroeger en haar grote visvangsten.

Wilt u wat meer beweging? Huur een auto en trek de bergen in. Hier kunt u prima wandelen en genieten van de meest mooie uitzichten die er te vinden zijn. Ondergaande zonnen zorgen hier voor mysterieuze momenten.
Wanneer u hier overgaat tot de huur van een auto om het eiland te verkennen houd u er dan rekening mee dat er op het eiland links wordt gereden.

Deel dit item