Populaire uitgaansgelegenheden op Kreta

Het spetterende uitgaansleven op Kreta is voor veel vakantiegangers dé reden om naar dit heerlijke Griekse eiland af te reizen. Hoewel Kreta een ontzettend veelzijdig eiland is met zowel cultuur, natuur en historie is het zeker waar dat je er ook ontzettend goed kunt feesten. Met plaatsen als Chersonissos en Malia weet je zeker dat je vakantie onvergetelijk gaat worden. Reeds jaren komen vakantiegangers uit heel Europa naar deze bruisende plekken voor een fijn feestje. Of je nou op het terras wilt genieten van een lekkere cocktail of wanneer je tot in de vroege uurtjes los wilt gaan op de beste hits: op Kreta kan het allemaal. We hebben de meest populaire uitgaansgelegenheden voor je op een rij gezet, zodat je zeker weet dat je op de juiste plekken bent tijdens je volgende vakantie naar Kreta.

Feestelijk Chersonissos

Chersonissos is natuurlijk wel de place to be wanneer je op zoek bent naar de juiste feestjes op Kreta. Het wordt door sommigen zelfs gezien als de beste plaats van heel Europa om te feesten. Het leuke aan Chersonissos, ook wel Cherso genoemd, is dat er voor iedereen wel wat te vinden is. Of je nu gek bent op lange avonden dansen op het strand, met de voetjes van de vloer in een dampende club, relaxen op het terras van een lounge of live-muziek: het is allemaal te vinden in Chersonissos. De hele zomer kun je er goed feesten bij Star Beach: een openluchtclub met alleen de beste beats en tunes. We weten heel zeker dat je daar een fantastisch feestje gaat beleven! In de avond kun je naar clubs zoals El Paradiso en Havana Club. In deze omgeving van het eiland zijn dan ook veel vakantiehuizen op Kreta te vinden.

Magisch Malia

Vlak bij Chersonissos vind je de hippe plaats Malia, een plek die je goed kunt vergelijken met Chersonissos maar dan net iets kleiner. Overdag kun je hier optimaal genieten van de prachtige stranden, gezellige taverna’s, de leuke winkelboulevard, diverse winkeltjes en fijne terrassen. In de avond verandert Malia in een groot feestelijk dorp waar in iedere kroeg wel een leuk feestje te vieren is. Malia is de perfecte badplaats om een geslaagde kroegentocht te houden. Daarnaast worden er vaak grote strandfeesten met bekendere dj’s in Malia gehouden die je echt eens meegemaakt moet hebben wanneer je op Kreta vertoeft.

Gezellig Chania

Hoewel Malia en Chersonissos een gedeelde eerste plaats delen wanneer het gaat om goed stappen kun je eigenlijk op heel Kreta terecht voor een goede feestje. Ook Chania is een hele leuke plek om een gezellige kroegentocht te houden. Het grote voordeel van een minder bekende plaats zoals Chania is dat je zeker weet dat er een plekje vrij is op de dansvloer: je wordt niet zó omgeven door drukte zoals op de andere plekken. Dus wil je flink uitgaan maar heb je geen zin om te verdwijnen in de massa? Bekijk dan eens andere plaatsen zoals Chania of Agia Marina om te gaan stappen.

Liefs Liv,

Het meisje van Rentvilla

Deel dit item