Redenen om naar een glamping in eigen land te gaan

De laatste tijd is glamping erg trendy, dus de kans is groot dat je er wel eens van hebt gehoord. Veel mensen weten echter niet wat een glamping precies inhoudt. Een glamping is een camping die het comfort van een hotel combineert met de vrijheid en omgeving die een camping biedt. Het beste van beide werelden dus! Een camping zorgt ervoor dat je je in harmonie met de natuur voelt, terwijl een hotel meer comfort biedt. De afgelopen jaren is de glamping alleen nog populairder geworden. Wil jij weten waarom je eens een glamping zou moeten proberen? Lees hieronder meer of ontvang Meer informatie na het klikken.

Comfort en eenvoud in één

We leven in een wereld waar alles snel moet. Hoe sneller iets gaat, hoe beter het is. Iedereen wil meer en heeft haast. Stil zitten is een taboe. Bij een glamping raak je even uit die vervelende sleur waar je altijd maar iets moet doen en kun je even van de rust en natuur genieten. Veel glampings hebben allemaal faciliteiten, maar het leven op een Glamping in eigen land is alsnog lekker eenvoudig. Je zult gaan genieten van de eenvoud en even lekker kunnen relaxen!

Een onvergetelijke ervaring

Glampings zijn vrij uniek in de toerisme-wereld. Elke glamping is anders, maar er zitten een paar campings tussen die echt speciaal en onvergetelijk zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan tiny houses. Dit zijn kleine huisjes, maar die wel alles aanwezig hebben wat je nodig hebben. Ze hebben geen opsmuk nodig waardoor je er even tot rust in kunt komen. Vooral een mooie ervaring als je uitzicht hebt over de landen of het bos.

Een glamping kan altijd

Een glamping past bij elke gelegenheid. Wil je een romantisch weekendje met je geliefde, of juist even met het gezin weg? Allebei de opties kunnen bij een glamping. Daarnaast is een glamping ook leuk als je met je vrienden weggaat. Bij een glamping zijn de mogelijkheden eindeloos. Sommige accommodaties bieden plaats voor 2 personen, terwijl anderen een groot gezelschap kunnen herbergen. Welke je ook kiest, jouw perfecte match zit ertussen!

Bepaal je eigen vakantie

Wanneer je in een hotel verblijft ben je meestal gebonden aan een regime, die halfpension of all-inclusive is. Wanneer je kampeert leef je juist weer primitief, of je gaat uit eten. Een glamping is de beste combinatie van beiden, want je kunt gewoon in de buurt uit eten gaan of net als thuis een normale maaltijd maken in een volledig uitgeruste keuken.

Sociaal, maar toch privacy

Kies je ervoor om naar een glamping te gaan? Dan heb je veel privacy in en rondom je accommodatie, maar er zijn genoeg mogelijkheden om contact te leggen als je dat zou willen. In je eigen accommodatie kun je doen wat je wilt en hoef je je nergens druk om te maken. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je huisfeesten gaat organiseren, maar bij de gemeenschappelijke faciliteiten van de glamping heb je genoeg mogelijkheden om andere mensen op te zoeken. Hoe je je vakantie op een glamping invult is aan jou!

Deel dit item