Spaanse gezinsvakantie

[rcblock id=”18738″]

Een vakantie in Spanje met het hele gezin? Wie wil dat nauw niet! Met het gezin in een gezellig vakantiehuis Spanje aan of op een van de mooiste plekjes. Bijna het hele jaar door zon. Het mooie schone blauwe water van de Middellandse Zee. De Spaanse kust is een waar paradijs voor gezinnen die houden van zon en zee in het verrukkelijke Spanje!

Aan de stranden in Spanje worden hoge eisen gesteld en krijgen dan ook vaak de blauwe vlag mee als teken van dat ze voldoen aan de Europese normen omtrent schoonheid en veiligheid.

Aandacht voor het gezin

In de ochtend spellen spelen op het strand, daarna een verfrissende duik nemen in de zee en na al deze inspanning heerlijk genieten van een fantastische maaltijd. Kindermenu’s zijn hier in alle soorten en maten te verkrijgen. Dit zijn de voordelen waarom je kiest voor een vakantiehuis in Spanje.

Onder de jongeren vakantiegangers zijn de kustplaatsen Salou (provincie Tarragona) en Blanes erg populair. Volop mogelijkheden tot uitgaan en activiteiten om andere jongere te leren kennen. Er kan hier gefeest worden tot in de vroege uurtjes.

Vakantie Spaans Andalusië

De Zuid-Spaanse regio Andalusië is te verdelen in acht provincies, te weten: Almeria, Cádiz, Cordoba, Huelva, Jaén, Malaga en Sevilla.
Andalusië is een prima vakantiebestemming met zijn mediterrane klimaat, zomers droog en winters zacht. Overwinteren is hier absoluut mogelijk en vele gingen je al voor.

Andalusië is rijk aan olijven, sinaasappels en mooie plaatjes die bestaan uit bergen en valleien zoals onderstaand plaatje laat zien.

[rcblock id=”18152″]

Heb je plannen om je vakantie in Andalusië door te brengen?

Genoeg te doen, genoeg te zien! Van de culturele tour tot een heerlijk verkoelend drankje op een van de mooie terrasjes. Vele bezienswaardigheden van aan de kust tot ver in het binnenland, lange mooie stranden en juist in het binnenland weer stuwmeren.
Leuke en mooie gezellig knusse dorpjes in het gebergte en in de vallei. Kortom genoeg plezier en rust voor ieder! Én ruime keuze uit de mooiste huisjes.

Deel dit item