Spaanse hotspots

Wil je deze zomer gaan feesten in Spanje?  Waar in Spanje moet je zijn voor de mooiste clubs, party’s en de rich and famous? Er is een top 5 waar je deze zomer moet zijn geweest als jij uit bent op een bruisend en feestend verblijf in Spanje! De feestende mensen massa’s op vakantie in Spanje, een weelderig clubje toerisme dat zich laat bevangen in de mooiste clubs en strandfeesten van Spanje.

1.Ibiza

Het Spaanse party eiland bij uitstek! Het is hier eigenlijk het hele jaar door een groot feest. Van de meest zwoele openlucht feesten en buiten discotheken, tot de echte clubs tot in de vroege ochtend uurtjes.
De hotspots: Nassau Beach club, Blue Marlin, Pacha, Space Ibiza, Amnesia, Eden Ibiza, Bora Bora en veel meer.
Ooit was Ibiza benoemd tot het ‘hippie eiland’, tegenwoordig ga je naar dit eiland voor de rust of het feestende gedeelte.

2.Marbella

Het zeer zuidelijke plekje van Spanje. Hoge temperaturen en veel, erg veel, zonuren. In de zomermaanden is dit waar walhalla voor vele bekende mensen. De prijzen zijn er hier dan ook naar.
Puerto Banus, de havenwijk, is wel het hart van al het moois hier. Vele hotspots zitten hier in de nabije omgeving. Hotspots als Nikki Beach, Club Olivia, Oceans club, The Champagne Room en veel meer.

3.Mallorca

Het eiland Mallorca, van de Balearische eilandengroep, is een eiland met een lange geschiedenis. Vele bekende artiesten, schrijvers en kunstenaars hebben hier een rol gehad.
De hotspots van het eiland zijn: El Oilvo, La Residencia en L’Avenida.

4.Formentera

Het eiland Formentera, ook onderdeel van de Balearische eilanden, is een eiland dat zowel bekend is bij de watersporters als bij de bruisende vakantiegangers.
Een nog niet zo heel erg bekend eiland wat nog vele schatten heeft te laten ontdekken. Wat betreft de hoeveelheid hotspots is het dan hier ook een stuk minder. Bekendste hotspot op dit eiland is dan ook:  Migorn Beach en restaurant Aigua.

5.Barcelona

De prachtige stad Barcelona, gelegen aan de Middellandse Zee, met zijn prachtige en afwisselende architectuur. Barcelona mag zich absoluut een echte wereldstad noemen!
Deze heerlijke stad heeft alles: cultuur, architectuur en genoeg stap mogelijkheden. De hotspots van deze stad zijn: Latienda, Monk, Salamanca Restaurant, Sutton club en echt nog veel meer. Zeer zeker een stad met veel vermaak!

Deel dit item