Spaanse zonvakantie

Mooie witte stranden, de azuurblauwe zee, parasols of bomen die schaduw bieden tegen de warme zon. Een Spaanse zon- of strandvakantie is ideaal om even geheel te kunnen ontspannen en tot rust te komen.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u de hele dag op het strand ligt. U kunt dit natuurlijk afwisselen met het uitoefenen van een actieve watersport of met een bezoekje aan een leuke plaats aan de kust of een dorpje verder in het binnenland. Dit is niet alleen leuk voor de afwisseling maar zo ziet u ook nog eens wat van de omgeving en de andere cultuur. En daarbij is het ook goed voor uw huid om niet de hele dag in de volle zon te liggen bakken.

Wanneer u als gezin naar een mooie Spaanse vakantiebestemming gaat wilt u het naar u zin hebben maar dat wilt u natuurlijk ook voor de rest van het gezin. Uw kinderen moeten natuurlijk heerlijk kunnen spelen aan het strand en in de zee. Of bij het zwembad als u beschikt over een eigen zwembad bij uw vakantie accommodatie. Water zorgt in Spanje voor verkoeling en plezier!
De bekende Spaanse Costa’s zijn uitmuntend voor een Spaanse zonvakantie. Bekijk ons aanbod villa’s in Spanje en vind uw droomvilla!
Wilt u het wat verder? Wat dacht u van de Canarische Eilanden of de eilanden naast Spanje in de Middellandse Zee zoals Ibiza, Menorca en Mallorca?

In de zomermaanden heeft Spanje een gemiddelde temperatuur van 28 graden Celsius. Het is hier door dan ook niet gek dat Spanje een uitgekozen land is voor een zonvakantie, met of zonder gezin!
Tussen de middag een middag dutje (siësta) en ’s middags weer genieten van de mediterraanse sfeer die overal te proeven is in het land.

Deel dit item