Uitblazen op Kreta

[rcblock id=”18429″]

Het eiland Kreta in de Middellandse Zee zorgt voor rust. Tenminste als u hierop uit bent. Kreta heeft namelijk een prachtige en rijke hoeveelheid aan natuurschoonheden. Dus bent u toe aan een weekje uitblazen en genieten van prachtige natuur? Kreta is er voor u!

Het meeste gros aan toerisme bevindt zich aan de noordkust van het eiland. Het binnenland en het zuidelijk deel van het eiland kunnen een oase aan rust voor u zijn.
Het is rijk aan prachtige wilde bloemen, waaronder de orchideeën, cyclamen en zelfs tulpen. Verder groeien hier ook veel kruiden en farmaceutische planten.
Kreta heeft een redelijke afwisseling aan berglandschappen en is hiermee dan ook meteen een uitdaging voor de mensen die houden van bergbeklimmen en wandelen. De gebergtes worden doorsneden door spectaculaire kloven.
De zuidkust van het eiland biedt mogelijkheden van rust doordat de bergen steil in de zee overlopen. Hierdoor zijn er weinig tot geen vlakke plekken en blijft het grote toerisme uit! De strandjes die hier zijn bieden een fantastisch beeld, terwijl u op uw handdoekje of strandbed op het strand ligt ziet u de besneeuwde bergtoppen van de hoogte bergen van het eiland.
De zuidkust heeft veel inhammen en baaitjes en zijn de moeite waard om uw rust hier op dit fantastische eiland op te halen!

Deel dit item