Vakantie dorpen van Cyprus

Wie naar het eiland Cyprus vliegt voor een vakantie met het gezin weet zich in allen opzichten te vermaken op dit altijd warme en leuke eiland. De verschillende vakantie dorpen van Cyprus zijn veelal voorzien van vakantiehuizen en andere gemakken die de vakantie op Cyprus heerlijk maken. Zoals inmiddels wel bij een ieder bekend zal zijn heb je een Grieks en een Turks deel (hier zal ik verder niet meer op in gaan).

Toerisitisch Paphos

Om meteen maar met het meest toeristische dorp van het eiland te beginnen, te weten Paphos. Dit leuke en levendige dorp ligt in het zuidwesten en is nog echt zoals het ooit was, kleine, gezellig en knus.
Het toeristische gedeelte van de stad ligt aan het water en wordt als zeer sfeervol ervaren. Het knusse en leuke havengedeelte met vele mogelijkheden om buiten te verblijven heeft iets dat ervoor zorgt dat je hier terug wilt komen. Zeker in de avond wanneer het begint te schermen wordt het in dit gedeelte van Paphos erg gezellig!
Met een vakantiehuis of villa in Paphos heb je zeker een top vakantie geboekt en ben je verzekerd van een aangenaam verblijf.
De omgeving van Paphos kent vele oude opgravingen, een wandeling langs deze oudheden kan, wanneer je hier van houd, zeker de moeite waard zijn.

Magische dorpjes

Ook het knusse dorpje Ghoudi weet al jaren mensen te verrassen met haar prachtige vakantie villa’s met zwembad. Uberhaupt hebben de meeste huizen op Cyprus wel een eigen zwembad om jezelf tijdens het warmste moment van de dag te kunnen verkoelen onder de aanwezige zon.
Met het kiezen van een vakantiewoning in Ghoudi ben je zeker voorzien van mooie omgevingen, leuke omliggende dorpjes en genoeg zon!
De kleinere plaatsen van Cyprus liggen vaak in de omgevingen van ruige zand/steen omgevingen, met een ondergaande zon geeft dit magische momenten die je niet wilt missen tijdens je verblijf.

Een vakantie op Cyprus is voornamelijk genieten van de culturele dorpjes, de zon en de zee en natuurlijk het ruige landschap wat op elke hoek van eiland toch niet helemaal het zelfde is.

Bekijk alle vakantiehuizen van Cyprus en ontdek wat het eiland jou kan bieden.

 

Deel dit item