Vakantie dorpjes Santorini

[rcblock id=”18429″]

Voor het huren van een vakantiehuis op het Griekse eiland Santorini zit je goed als je houdt van leuke en knusse dorpjes. Door het indrukwekkende landschap, wat ooit ontstaan is na een vulkaan uitbarsting, is het een zeer geliefd eiland voor fotograven. De verschillende plaatsen op het eiland hebben allemaal hun eigen charmes. Het ene dorpje is nog knusser dan het andere. Welke dorpen moet je zien op Santorini? Wij reiken twee plaatsen aan op Santorini die absoluut op je lijst moeten komen om te bezoeken: Finikia en Oia.

Finikia

Naast de andere witte dorpjes op Santorini met uitzicht op de krater Caldera, heeft Finikia dit niet. Toch blijft het een zeer bijzonder en mooi dorpje met veel sfeer en typisch Griekse invloeden. Een vakantie in Finikia zorgt voor rust en vrijheid, ideaal voor de rustliefhebbers en diegene die graag erop uit trekt. Het huren van een vakantiewoning in Finikia is zeer gemakkelijk en betaalbaar, en zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Door de witte, gele en bruinige huizen vormt het dorp een geheel en straalt het rust uit. Naast de gewone huisjes heeft Finikia ook huizen in de rotsen en prachtige kerken welke Finikia populair maken. Een vakantie in Finikia in een vakantiehuis is perfect geschikt voor de rustliefhebber, cultuur snuiver maar ook de actieveling die graag het verdere eiland Santorini wilt ontdekken met bijvoorbeeld de fiets.

Oia

Het gezellige plaatsje Oia ligt hoog boven het zeeniveau en is hiermee de ideale plek, om tijdens een heerlijk drankje, te mogen genieten van die hier altijd prachtige ondergaande zon. Volg de routes door de smalle straatjes en bewonder de witte huisjes aan uw weerzijdes, laat u verleiden door de gastvrijheid en de sfeervolle restaurantjes. Hier is het dorpje Oia sterk in!
En de tip voor Oia is om na het buiten te hebben getafeld de prachtige zonsondergang aanschouwen die Oia veranderd in een belicht sprookjesachtig oranje roze dorp. Huur een vakantiehuis in Oia.

Kom deze zomer naar Santorini en ontdek wat het eiland allemaal te bieden heeft.
Voor de extra luxe zijn er ook pracht villa’s te huur op Santorini, waar je op en top kunt genieten van je vakantie. Kijk snel in het aanbod vakantiehuizen naar keuze!

Deel dit item