Vakantie Lente kriebels

Begint het bij u ook al? De lente kriebels voor de vakantie spelen weer op. Waar gaan we heen met vakantie? Gaan we een knus vakantiehuis huren? In de buurt van het strand of een stad?

Vele van dit soort vragen schieten vaak door het hoofd zodra de maand februari is aangebroken. Het blik is niet meer op oneindig maar de vakantie ligt weer voor de deur. Je kunt de lente al bijna ruiken!
Wat zijn voor u tijdens de vakantie de belangrijkste punten voor het huren van DAT vakantiehuis op DEZE locatie? Het meest ideale is natuurlijk een vakantiewoning op een mooie locatie met uitzicht zoals u dat wenst, bijvoorbeeld over zee. Compleet met zwembad en alle gemakken.
Een ruim en mooi verblijf waar u met het gezin of vriendengroep kunt verblijven met alle elementen die voor u van belang zijn voor een geweldige vakantie om nooit te vergeten.

Bent u een echte zonaanbidder dan zijn natuurlijk de kustgebieden van Spanje een aanrader. De Costa Brava heeft genoeg plekjes voor plezier onder de Spaanse zon!
Wilt u de zon maar ook genoeg cultuur opsnuiven dan kan het huren van vakantiehuis in Italië misschien een goed alternatief zijn.
Wilt u juist omringd zijn met een zee en volop kunnen genieten van mooie stranden dan zijn de Griekse vakantie eilanden juist weer wat voor u. Wat dacht u van het altijd zonnige en levendige Kos.

Wat verwacht u van het heerlijke eten uit uw vakantiestreek? De Zuid-Europese landen houden altijd die aangename siësta op het warme moment van de dag. Zo’n warm uitgebreide maaltijd en rust moment  midden op de dag doet u vast goed.
Ziet u zichzelf al zitten tijdens het diner op het terras met een zakkende zon achter de horizon. Natafelen met de mooiste Italiaanse of Franse wijnen, weg dromend met een goed gezelschap, denkend aan vorige gezamenlijke vakanties.

Deel dit item