Vakantie Madeira, bloemen en wandelen

Wandelen door de vele aanwezige bloemen, die de geur en kleur van het eiland Madeira bepalen. Tijdens een vakantie op Madeira kan ik alleen maar blijven wandelen, het is hier zo heerlijk en natuurschoon. Mag ik je uitnodigen om te komen kijken op het Portugese Madeira?

Ik kijk nu alweer uit naar mijn volgende vakantie naar het prachtige eiland van Portugal: Madeira.
Het hele jaar door is het hier goed vertoeven, zomer en winter zijn beide zeer aangenaam en vrijwel altijd verzekerd van mooi zonnig weer.
Het eiland verleend zich uitstekend voor wandelvakanties. Het is rijk aan veilige en duidelijke wandelpaden die ja naar de mooiste plekjes brengen. Wat dacht je ervan om langs steile kliffen te lopen of door de gekleurde bloemenvelden in het binnenland of de meest prachtige baaien te ontdekken? Hier kom je het allemaal tegen!

De meeste vakantiehuizen op Madeira zijn goed gelegen en hierdoor je centrale punt voor elke wandeltocht. Het landelijke gevoel dat je hier beleefd is niet te beschrijven, dit moet je komen ervaren. Afgelopen jaar zat in een typisch Madeirese landhuis met zeezicht omgeven in een bloementuin. Dit is een ervaring die ik graag wil delen.
Dus pak je tas en wandelschoenen en loop met mij mee deze vakantie op Madeira en ontdek haar schoonheid!

Deel dit item