Vakantie op De Balearen

De prachtige Spaanse vakantie eilanden Ibiza, Mallorca, Menorca en Formentera behoren tot de Balearen. De eilanden groep in de Middellandse Zee voor de kust van Spanje.

Ibiza misschien wel de meest bekende en Formentera als de kleinste van de eilanden groep. De eilanden lijken onderling redelijk op elkaar, mooie stranden afgewisseld met de ruige natuur in het binnenland en de knusse vakantiedorpjes.
Toch zijn er verschillen te vinden in de bezoekers, en dan voornamelijk in de leeftijd, en de soort vakantie die gepland staat voor het toerisme.
Voor een meer rust vakantie is het eiland Formentera meer geschikt. Ook onder de watersportliefhebbers is Formentera is betere bestemming. Zo zijn de kiters hier graag te vinden.
Op de eilanden Ibiza en Mallorca zullen meer jongeren aanwezig zijn vanwege de vele uitgaansmogelijkheden die de eilanden te bieden hebben. Het nachtleven kent eigenlijk geen tijden op deze twee eilanden en hiermee lopen de nachten eigenlijk gewoon in elkaar over.

Wanneer u houdt van een mooie bestemming met mooi weer, veel zon en prachtige stranden en wanneer u het gebruik wilt maken van een bruisend nachtleven zijn de Spaanse Balearen uw vakantiebestemming voor deze zomer.

Kijkt u eens in ons aanbod vakantiehuizen op de Balearen.

Deel dit item