Vakantie Zakynthos, waar moet je zijn?

[rcblock id=”18429″]

Met een vakantie naar Zakynthos of een gehuurd vakantiehuis op Zakynthos ben je er nog niet. Wat zijn nauw de mooiste plekken om te verblijven van het eiland? Wat zijn de leukste dorpen van Zakynthos?

Zakynthos in het kort

Voor vele is het Griekse eiland Zakynthos misschien bekend als een vaak druk bezocht toeristisch vakantie eiland. Dit is deels waar. Ja er zijn drukkere plekken te vinden op het eiland waar meer buitenlandse bezoekers zijn, tegenover deze schets zijn er ook veel nog bijna niet ontdekte stekjes te vinden op Zakynthos. Zo zijn er dan ook vele knusse pittoreske dorpjes te vinden waar het goed vertoeven is. Met een gehuurd vakantiehuis zit je hier te genieten van alle rust en de prachtige omgevingen.
Zakynthos laat zich kennen door veel groen, olijfbomen en natuurlijk omgeven door de blauwe zee.

Aanbevolen plekken op Zakynthos

Het leukste is met het huren van een vakantiewoning om net even buiten de grotere plaatsen te blijven. Een beetje aan de rand van het leefgebied, waar de rust te vinden is. Zo’n leuk dorpje is Limni Keri. Gelegen op ongeveer 20 minuutjes van de grotere plaats Zakynthos-Stad.
Met een vakantiehuis in Limni Keri zit je op een prachtige bestemming, uitzicht op een baai en zeer groene omgeving (zeker in het voorjaar).
Naast de overweldige omgeving is Limni Keri ook nog eens een gezellig dorpje met dorsplein en leuke straatjes en zelfs een vuurtoren.

Ook het vakantie plaatsje Vassilikos is een aanrader om te mogen verblijven. Gelegen op de punt van een schiereiland staat deze badplaats uiteraard in het teken van strand, zon en zee.
De vakantiehuizen van Vassilikos bevinden zich net buiten het plaatsje zelf en bieden niet te vergeten vakanties aan jong en oud. Doordat Vassilikos echt een strandplaats is het een uitgekozen plek voor een gezinsvakantie.
Er zijn meerdere stranden met leuke winkeltjes en restaurants voor verkoelende dranken en heerlijk eten.

Het prachtig gelegen dorpje Agios Leontas biedt een ultieme rust vakantie. Gelegen tussen de olijfboomvelden en niet ver van de baai, ruikt u hier de frisheid van de wijnstokken en fruitbomen. De grond is in dit gebied zeer vruchtbaar.
De verblijven die hier te huur zijn zijn weg van het toerisme. Griekenland fans die houden van natuur en rust komen graag naar dit dorpje op Zakynthos. Een villa in Agios Leontas is dan ook graag geboekt onder deze liefhebbers. Prachtig gelegen tegen een heuvel is het in Agios Leontas prima vertoeven.

[rcblock id=”18124″]

 

 

 

Deel dit item