Verlangen naar datgene wat ik mis: Vakantie!

De vakantieperiode is weer aangebroken, het maakt mij altijd weer enthousiast! Waar ga ik nu weer heen en wat wil ik gaan zien en ontdekken op mijn volgende vakantiebestemming? Genoeg stof tot denken … en ja nog wat herinneringen:

De dag begint

Het ontbijt thuis is heerlijk, maar op vakantie nog beter! En een ontbijt in de mediterrane zon is like heaven! Een authentiek vakantieadres met een dagelijks ontbijt in de zon buiten met zicht over een vallei of de zee is wat ik wil..

Warme lunch in Spanje

De geur van paella is verrukkelijk! Wanneer die verhitte pan op tafel komt van dat leuke terras tijdens je vakantie krijg je direct weer die ingeving: “Vakantie!” Wanneer ik mijn eerste hap neem kijk ik over de boulevard en het lege strand. Het is vandaag erg warm waardoor de mensen verkoeling zoeken onder een boom op de boulevard. De mensen die toch de stap wagen om de voeten te laten betreden op het enorm warme zand zijn door de warmte trillingen wazig te zien. De glinsterende zee, pal onder de brandende Spaanse zon, weet telkens mijn ogen tot zich te wenden.
Spanje en haar fantastische eilanden hebben veel en nog zo veel meer te bieden…kom je ontdekken wat?

De twee eilandengroepen van Spanje hebben echt alles voor je om er een unieke vakantie vol van herinneringen van te maken. Op de Balearen vind je o.a. het azuurblauwe water en de soms ook wel idyllische strandjes. De Canarische Eilanden hebben meer de tropische temperaturen te bieden en ander soort indrukwekkende landschappen. Welk Spaanse eiland past het beste bij jou?

Zon en weg van de massa

Jij bent op zoek naar een zonvakantie! Je wilt natuurlijk niet tussen de massa terecht komen en wilt juist verblijven in een rustig en uniek huisje. Als jouw hart daarvan sneller gaat kloppen bekijk dan eens mijn mooi geselecteerde vakantiehuizen van Spanje die hier aan voldoen;)

Deel dit item