Vier keer nachtleven op Naxos

Het bruisende Griekse eiland Naxos leent zich ontzettend goed voor een sfeervolle en feestelijke vakantie. Hoewel je er ook prima een rustige strandvakantie kunt hebben vol ontspanning zijn er in Naxos Stad een aantal levendige hotspots te vinden voor een fantastisch avondje uit. Van strandclubs tot barretjes, we hebben een top vier voor je gemaakt waar je absoluut naar toe moet wanneer je op Naxos zowel een drankje al een dansje wilt doen. Proost!

520 Bar, Naxos

Houd je van lekkere cocktails, goede muziek en prachtige zonsondergangen? Dan ben je bij 520 Bar in Naxos aan het strand aan het juiste adres. Je kunt hier de meest bijzondere cocktails drinken, maar het is ook de perfecte plek voor een lekker glas champagne of een koud biertje. Proef dan meteen een paar exclusieve hapjes zoals verse kaviaar of olijven. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de oude jachthaven van de stad waardoor je ieder moment wel wat te kijken hebt. Zorg er voor dat je op tijd bent voor de zonsondergang, want die is op deze plek het mooist.

Naxos Café, Naxos

Één van de meest schattige plekken van Naxos is ongetwijfeld het gelijknamige Naxos Café. Het is een klein verstopt juweeltje die je echt even moet op zoeken, maar wanneer je het café eenmaal hebt gevonden wil je niets anders meer. De inrichting is heel sfeervol, de drankjes zijn goed te betalen, de muziek is goed en het personeel is ontzettend aardig. Je kunt hier terecht voor een lekkere koffie (ook ‘s nachts!), maar ook voor een frisse cocktail of een lekker wijntje. Het is één van de origineelste en meest sfeervolle plekken van de stad.

The Ocean Club, Naxos

The Ocean Club wordt ook wel de beste cocktailbar van heel Naxos genoemd. Dat is niet voor niets: de cocktails worden gemaakt met vers fruit. Iedere cocktail is dan ook een feestje op zich! Ga je voor de Strawberry Daiquiri of liever voor een frisse Mojito? Vanaf het terras heb je een bijzonder uitzicht over de haven en de zee. Na een aantal lekkere cocktails kun je bij The Ocean Club ook terecht voor de nodige dansjes en late borrels. De perfecte plek om eens goed te stappen. Misschien zie je de zon zelfs wel op komen!

Like Home Bar, Naxos

Voor de lekkerste Mojito moet je ongetwijfeld in de Like Home Bar zijn. Hier proef je Mojitos zoals je ze nog nooit hebt geproefd. Als je niet zoveel van deze cocktail houdt is het alsnog de moeite waard om naar deze bar te gaan. Hoewel de prijzen van de drankjes iets hoger zijn dan bij de meeste bars heb je een adembenemend uitzicht vanaf het terras van de Like Home Bar. Je kijkt hier absoluut je ogen uit over het prachtige Griekse landschap! Het terras zelf en de inrichting van de bar is tevens ontzettend sfeervol. Door de vele lichtjes en kaarsjes krijg je een heel romantisch gevoel bij deze plek. En dat terwijl je hier ook gewoon tot in de late uurtjes kunt dansen.

Liefs Liv,

Het meisje van Rentvilla

Deel dit item