Villa Griekenland populair

[rcblock id=”18429″]

Op vakantie naar Griekenland, wie droomt er niet van! Tegenwoordig kun je eigenlijk het hele jaar door naar Griekenland reizen. Deze heerlijke vakantie zonbestemmingen kan je geheel eenvoudig per vliegtuig bereiken.
Wanneer je een top 5 zou samenstellen van populaire vliegvakanties in Europa onder de Nederlanders dan staat Griekenland op de tweede plaats na Turkije. Kreta is hierin de meest populaire bestemming van Griekenland. Ook staat Griekenland bekent om zijn schone stranden.
Een luxe villa huren in Griekenland als vakantie accommodatie wordt steeds populairder. Door het uitgebreide aanbod is er altijd genoeg keus om aan uw eisen te voldoen.
De argumenten die genoemd worden door de reizigers voor het huren van een vakantiewoning op Griekenland zijn: Privacy, rust, ruimte en ontspanning.

Wintermaanden

In de wintermaanden kan in het binnenland van Griekenland geloof het of niet aan wintersport doen. Op diverse plaatsen kan je dan skiën en snowboarden. Hierbij geeft natuurlijk ook weer de villa of chalet de voorkeur als accommodatie.
Behalve dus na overwinteren biedt Griekenland ook een actieve wintervakantie.

Eilanden

De meest gewilde eilanden van Griekenland zijn nog steeds Kreta, Kos, Rhodos, Corfu en Zakynthos. Ook de overige en kleinere eilanden zijn populair en bieden een prima dagje plezier aan door te gaan eilandhoppen.

Griekse keuken

De Griekse keuken is uitgebreid en gevarieerd. Elk eiland of gebied heeft zo zijn eigen dingen in de keuken.
Olijfolie en kruiden staan vaak centraal. Vooraf aan het eten wordt er vaak een Ouzo genuttigd. En verder tijdens de maaltijd een heerlijk flesje wijn.

Deel dit item