Vliegvakantie Griekenland

[rcblock id=”18429″]

Kies voor het vliegen naar Griekenland en maak gebruik van de bijbehorende auto die voor u klaar staat bij uw gehuurde vakantiehuis. Vlieg de prachtige blauwe heldere zee, de oude cultuur en al het andere moois van Griekenland tegemoet.

Als we het hebben over een fijne en zonovergoten vakantiebestemmingen binnen Europa is Griekenland een absolute aanrader. Met de vliegafstanden en de daarbij behorende vliegtijden is de reis goed te overzien en comfortabel genoeg om te kiezen voor één van de Griekse eilanden. Gemiddeld is Griekenland bereikbaar binnen de 4uur vliegen, afhankelijk van welke bestemming/eiland, is het tussen de 2,5uur en 4uur vliegen.

Vliegtijden Griekenland

Een kleine opsomming in vliegtijden naar een aantal Griekse bestemmingen:
Corfu,  2,50uur vliegen
Kos,  3,45uur vliegen
Kreta,  3,30uur vliegen
Lesbos,  3,10uur vliegen
Rhodos,  3,45uur vliegen
Zakynthos, 3,05uur vliegen
Peloponnesos,  2,45uur vliegen
Samos,  3,10uur vliegen
Santorini,  2,45uur vliegen

Afhankelijk van de wind en vertrekbestemming (Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam) zijn dat de variabele vliegtijden.

Met de auto is het vele malen langer en is nu niet direct aan te raden. Daarbij krijgt u bij vakantiehuizen in Griekenland als dit een vliegvakantie is zelfs een auto om de omgeving gemakkelijk te kunnen verkennen. Auto dus inbegrepen bij een vliegvakantie! U hebt voor vakantiebestemming Griekenland geen visum nodig en u wordt te allen tijde door de Grieken hartelijk ontvangen tijdens uw verblijf.

Bekijk alle vliegvakanties met auto in Griekenland.

Deel dit item