Voordelen van een gehuurd vakantiehuis

Op vakantie gaan is iets wat we allemaal nodig hebben. Zeker wanneer we ouder worden en in een druk leven komen.
Vakantie en dan zeker in combinatie met een andere omgeving zorgt voor ontspanning. De spanningen van thuis en/of het werk loslaten en genieten van elkaar en de omgeving.

Waarom een vakantiehuisje huren?

Door het huren van een huisje in Nederland of een ander land in Europa kan je vaak zo in de auto of het vliegtuig stappen. Alleen je tas inpakken en gaan! Met kamperen of met een caravan heb je altijd veel voorbereiding en een hoop sleur om mee te nemen naar je bestemming.
Een gehuurd huisje heeft alles al op uw eigen kleding en toilettas natuurlijk na. Met een eigen complete keuken, badkamer en toilet waant u zich toch meer in luxe en gemak?

Is een vakantiehuisje duurder dan een plekje op de camping?

Nee, dat hoeft niet altijd. In een huisje kan je vaak met meerdere personen en wanneer je dan het huurbedrag deelt door het aantal mensen kom je vaak maar iets hoger uit dan een plekje op de camping. Hier zijn wij uitgegaan van een 5 sterren camping.
Maar voor dat beetje meer krijgt u dan ook wel heel veel meer. Denkt u eens aan privacy, luxe, vaak vrijstaand en dus niet hutje mutje, eigen privé zwembad en veel meer.

Met familie of vrienden

Omdat een gehuurde vakantiewoning vaak meer mensen kan huisvesten dan een campingplek is het mogelijk om gezellig met een deel van de familie of vrienden in een huisje te zitten. ’s Avond lekker barbecueën naast het huisje. Wanneer u een eigen zwembad heeft heerlijk plonsen met de kinderen en wat dacht u van ’s ochtends een heerlijk baantje trekken?

Wist u dat u vaak gebruik kunt maken van de service dat na uw vertrek het huisje wordt schoongemaakt? U kunt dus na het inpakken vaak zo vertrekken. Dat is nog eens vakantie houden!

Deel dit item