Wie maakt eigenlijk de bedden op?

De leukste banen op vakantieparken

Zoek je de leukste banen op vakantieparken? Het is erg leuk om op een vakantiepark te werken. Niet alleen maak je er vrienden voor het leven, je kunt ook veel betekenen voor de bezoekers van het park. Wij zochten uit welke leuke banen er zoal zijn op vakantieparken. Kijk ook eens naar een Europarcs vacature, waar je veel van deze toffe vakantiejobs zeker terug zal kunnen vinden.

Werken bij het animatieteam

Zoek je vacatures op een vakantiepark, dan is het zeker aan te raden om te kijken of er een plek beschikbaar is in het animatieteam. Als animatiemedewerker kun je de gasten op het park een onvergetelijke vakantie bezorgen. Het team bestaat veelal uit meerdere animatiewerkers die 5 tot 6 dagen per week de leukste creatieve, sportieve en fantastische activiteiten bedenkt en uitvoert. Denk aan het organiseren van levend Stratego, een knutselmiddag organiseren of het realiseren van een karaokeshow. Geen dag is hetzelfde als je als animatiewerker aan de slag gaat.

Werk als medewerker receptie

Je kunt ook aan de slag gaan als medewerker van de receptie. Jij zorgt ervoor dat de gasten op een gastvrije en professionele manier op het vakantiepark worden ontvangen. Je bent dan ook echt het visitekaartje van jouw vakantiepark en maakt het de gasten graag naar hun zin. Om aan de slag te gaan als medewerker van de receptie moet je zelfstandig, stressbestendig en flexibel zijn. Ook ben je inventief, creatief en kun je adequaat reageren op klachten.

Werk mee in de schoonmaak

Zorg jij graag voor een schoon verblijf voor de gasten? Werk dan mee in de schoonmaak. Als schoonmaakmedewerker zorg je ervoor dat de gasten zich thuis en welkom voelen. Je maakt de accommodaties en diverse faciliteiten van het resort schoon en zorgt ervoor dat alles in orde is als de nieuwe gasten arriveren. Je bent onder andere bezig met bedden opmaken, stofzuigen, opruimen, het reinigen van het sanitair en stoffen.

Ga werken bij de technische dienst

Je kunt ook gaan werken als medewerker technische dienst. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het onderhoud, het verhelpen van storingen en reparaties verrichten op het vakantiepark. Netheid en veiligheid staan bij jou bovenaan. Je weet tijdig een defect te signaleren en kunt deze vakkundig repareren. Je weet hoe je calamiteiten op een professionele en rustige wijze aan kunt pakken en bent het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten voor de gasten en de receptie.

Weet jij al welke job je het meeste aanspreekt?

Deel dit item