Winterzon Canarische Eilanden

Ga met de wintermaanden naar de Canarische Eilanden. Huur hier je vakantiehuis want deze winter zijn de eilanden: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura en La Palma HOT!!

De Canarische Eilanden zijn ideaal als vakantiebestemming! Niet alleen in de zomer is het hier goed uit te houden maar ook zeker in de wintermaanden. Wil je deze winter gaan overwinteren kom dan naar de Canarische Eilanden!
Een jaarlijkse droomplek voor vele die houden van zon, zee en strand! Maar er is natuurlijk veel meer te vinden op de eilanden groep:
Van de verschillende knusse en gezellige badplaatsen, met vele leuke cafés en restaurants, tot de mooie stille plekjes, die eigendom zijn van deze vakantie eilanden. Genoeg te doen en zien op deze eilanden. Of je hier nu komt om heerlijk te rusten en ontspannen op het strand of komt om te feesten aan de boulevard of je wilt de drukte kunnen ontvluchten in een nationaal park? Het kan op de Canarische Eilanden!

Groen

Wie denkt dat de Canarische Eilanden alleen maar steen (lava) zijn heeft het mis. Zo heb je op Gran Canaria de vele plantages (bananen, papaja, avocado, mango) en de boomgaarden met amandel, pruimen, kersen en perziken. Kom ze ontdekken en proeven door een vakantiehuis in Spanje te huren. Leuk om door deze plantages en gaarden te wandelen.
Tenerife heeft het Anagagebergte wat door de gunstige ligging redelijk groen is. Lijkt het je leuk om te wandelen en ene berg te beklimmen huur dan een vakantiehuis op Tenerife.
Het eiland La Palma is aardig groen ten opzichte van de andere eilanden en komt dan ook redelijk fris en fruitig over. Ervaar deze frisheid en huur een vakantiewoning op La Palma deze winter.

Ook voor leuke activiteiten zit je hier goed deze winter. Wat dacht je van natuurlijk de vele watersport mogelijkheden, het is tenslotte een eilanden groep!
Windsurfers kunnen hier hun hart ophalen, veel en mooie golfen zorgen voor spektakel op de oceaan. Ook duikers hebben hier niets te klagen. Vele mooie onderwater plekjes zijn nog niet ontdekt.
Slaat u liever een balletje op de mooie groene strakke velden? Golfen is hier helemaal in en gaat de aankomende jaren nog alleen maar groeien!
Kortom geen reden om de Canarische Eilanden links laten liggen deze winter..

Bekijk ook de vakantiehuizen Lanzarote en laat je verleiden deze winter. Doorzoek ook de vakantie villa’s van Fuerteventura voor een actief verblijf. Het eiland Fuerteventura staat bekend om zijn perfecte mogelijkheden voor de kitesurfers en windsurfers.

Deel dit item