Zonvakantie op Madeira

Heeft u behoefte aan een zonovergoten vakantie? Boek dan een zonvakantie naar Madeira in Portugal. In Madeira zijn kilometerslange stranden te vinden waar u heerlijk kunt ontspannen in de zon. Uiteraard kunt u ook op het gebied van cultuur volop genieten van wat Madeira u te bieden heeft. 

Boek een vakantiehuis

Het zonnige zuiden van Portugal is natuurlijk de ideale plek voor een zonnige vakantie. De temperatuur is er aangenaam en u kunt er volop watersporten. Naast veel kiezelstranden heeft Madeira ook zandstranden in de aanbieding, bijvoorbeeld in Calheta. Er zijn dan ook volop mogelijkheden om een vakantiewoning op Madeira te huren waardoor u optimaal kunt genieten van de zon op het strand.

Het ‘Bloemeneiland’ van Portugal

Madeira is ook een uitstekende plek om tot rust te komen. Madeira wordt ook weleens het ‘Bloemeneiland’ genoemd en dat is niet voor niets. Er zijn veel prachtige bloemen in Madeira te vinden, net als schitterende parken en tuinen. Heeft u naast een zonvakantie ook behoefte aan mooie wandelingen, dan zit u in Madeira uitstekend op uw plek.

Cultuur opsnuiven

Natuurlijk is het een aanrader om ook wat cultuur op te snuiven in de vakantie. Bezoek daarom plaatsjes zoals Funchal en Calheta en het bekende kunstenaarscentrum Centro das Artes Casa das Mudas. U hoeft zich dus geen seconde te vervelen tijdens uw vakantie in dit prachtige stukje Portugal!

Geniet van een zonvakantie in Madeira

Wanneer u een liefhebber bent van zon, strand en cultuur, dan is een vakantie naar Madeira een absolute aanrader. Boek daarom een luxe villa om optimaal te genieten van een zonnige vakantie in Portugal. U zult het er ongetwijfeld naar uw zin hebben en na uw vakantie met een voldaan gevoel huiswaarts keren.

Deel dit item