De vier grootste party-eilanden van Griekenland

[rcblock id=”18429″]
Er zijn verschillende doelen van reizen naar de Griekse eilanden. De ene reiziger wil juist rust en genieten van de natuur om zich heen terwijl de andere vakantieganger puur voor een goed feestje op vakantie gaat. Er zijn een aantal Griekse bestemmingen die zich uitermate geschikt lenen voor een feestelijke vakantie. Ga jij deze zomer een flink feestje bouwen op Chersonissos of ga je liever met je vrienden naar Kreta? We hebben de vier grootste party-eilanden van Griekenland voor je op een rij gezet, zodat jij het aankomende seizoen precies weet waar je moet zijn voor een goede party.

Kreta: Chersonissos

Drink jij deze zomer een lekkere ouzo op het een van de party-stranden van Chersonissos op Kreta? De vraag naar vakanties op het bruisende Kreta is nog nooit zo groot geweest! Ieder jaar reizen honderden groepen jongeren naar Chersonissos af om een of meerdere weken te genieten van écht goede feestjes. Starbeach is zonder twijfel de populairste feestbestemming op het eiland. Boek samen met je vrienden een luxe vakantievilla Griekenland met zwembad in de buurt en kom iedere dag feesten op het party-strand. Op Kreta maak je levenslange herinneringen!

Vakantie naar Kreta >

Groep vrienden heeft plezier op het strand

[rcblock id=”18124″]

Corfu

Ook Corfu staat bovenaan het lijstje van dé feesteilanden van Griekenland. Er zijn verschillende organisaties die geheel verzorgde bus- en vliegreizen verzorgen naar het fantastische Corfu. Voor leuke bars en café’s moet je in Kerkyra zijn, terwijl de grote clubs zich juist bevinden in de badplaatsen zoals Dassia-Ipsos. Corfu is het perfecte eiland voor mensen die zowel van een goed feestje kunnen genieten als overdag lekker op het strand willen hangen of wat van de cultuur in de schilderachtige stadjes van het eiland willen zien.

Vakantie naar Corfu >

Kos

Feestvierders zullen zich ontzettend thuis voelen op het eiland Kos. Vooral Kos-Stad is in de zomer, het hoogseizoen, een waar uitgaansparadijs. Het nachtleven vindt daar voornamelijk plaats rondom twee straten bij de haven: Diakon en Nafklirou. Er is voor ieder wat wils: van themafeesten in Heart Rock Café tot aan bruisende chique party’s in Club Hammam. Liever feesten in de buitenlucht? Dat doe jij bij Kalua, een openluchtdiscotheek mét zwembad! Kom je dus naar Kos voor een goed feestje? Boek dan een vakantiewoning in de buurt van Kos-Stad zodat je zeker weet dat je geen enkele party mist tijdens je vakantie.

Vakantie naar Kos >

Met wie ga jij op vakantie?

Rhodos

Tot slot staat Rhodos centraal in onze lijstje met party-eilanden van Griekenland. Rhodos is namelijk ook absoluut the place to be in het hoogseizoen: voornamelijk in Rhodos Stad en Faliraki heb je een uitgebreide keuze aan bars, restaurants, discotheken en clubs. De echte feestvierder zal zich hier geen minuut vervelen: er is voor ieder wat wils. Faliraki is voornamelijk erg geliefd onder jongeren: er zijn maar liefst twee lange straten te vinden met bruisende uitgaansgelegenheden. Toch zullen jongeren zich ook absoluut vermaken in Rhodos Stad: bezoek Colorado nachtclub, de grootste club van de stad waar je kunt dansen, live-muziek kunt beluisteren en goed kunt ontspannen onder het genot van een verfrissende cocktail of een lekker biertje.

Vakantie naar Rhodos >

Liefs Liv,

Het meisje van Rentvilla

Deel dit item