De beste cocktails van Lesbos

Wanneer je op vakantie bent op een van de Griekse eilanden is het soms heerlijk om even op een terras bij te komen van een zonnige stranddag of een flinke shopsessie. Hoe kan dat beter dan met een smaakvolle cocktail? Op het Griekse eiland Lesbos komen ieder jaar duizenden toeristen. Door de jaren heen zijn er een aantal hele gezellige cocktailbars bijgekomen om aan de wensen van alle vakantiegangers te voldoen. Dat is alleen maar goed nieuws voor ons, omdat wij op die manier des te meer keuze hebben wat betreft heerlijke cocktails! We hebben speciaal voor jullie de fijnste barretjes op een rij gezet. Wie weet zit jij binnenkort wel met een heerlijke mojito of strawberry daiquiri op een van deze fijne zonnige terrassen!

Parasol Beach Bar bij Skala Eresou Beach

Zonder twijfel de meest hippe tent van het hele eiland: Parasol Beach Bar. Bij deze kleurrijke cocktailbar heb je fantastische zitplekken met uitzicht op de azuurblauwe zee. Je kunt hier niet alleen terecht voor de lekkerste cocktails, maar ook voor smaakvolle cappuccinos, lekkere smoothies en goede lunches. De gezellig bar met een echte Latin vibe is open tot laat in de nacht wanneer er zelfs een dj langskomt om zijn beste hits te laten horen.

Mousiko Kafeneio Art Cafe Bar in Mytilene

Mensen samenbrengen, dat is het grootste doel van Mousika Kafeneio Art Cafe Bar in het bruisende Mytilene. Als dat ook nog eens in combinatie met muziek, kunst en lekkere cocktails kan, is het plaatje helemaal compleet. Het toffe aan deze bar is dat het in de avond vaak functioneert als poppodium voor jazz, singer-songwriters en indiemuziek en soms zelfs met een dj. Overdag kom je hier voor de lunch en een lekkere bak koffie en in de avond kun je genieten van de meest smaakvolle cocktails.

BarCode Espresso & Cocktailbar in Mytilene

Ook in Mytilene vind je BarCode, een hippe espresso- en cocktailbar. De bar heeft een romantisch terras waar je in de avond uren kunt genieten van de prettige sfeer en goed gezelschap. De bar staat bekend om hun killer cocktails wat volgens ons wel genoeg zegt. Ga je voor de magische mojito of liever voor de long island ice tea? Wanneer je er toch bent is de espresso overigens ook enorm aan te raden, want goede koffie maken kunnen de Grieken zonder twijfel!

Monkey Bar in Mytilene

In de haven van Mytilene vind je de gezellige Monkey Bar, een hippe plek met een fantastische vibe waar voornamelijk jongeren komen om te genieten van een lekker fris biertje of een steengoede cocktails. Er zijn tientallen plekjes waar je kunt zitten, terwijl je een prachtig uitzicht over het helderblauwe water van de zee hebt. Het is de ideale plek om mensen te kijken, om een lekkere burger te happen of om te genieten van een van de ijskoude homemade cocktails. In de avond verandert de bar in een trendy dansplek waar in het hoogseizoen vrijwel iedere avond een dj te vinden is.

Liefs Liv,

Het meisje van Rentvilla

Deel dit item