Luxe villa op de Balearen

Soms moet je er echt even tussenuit: ik weet inmiddels als geen ander hoe fijn het kan zijn om na een drukke periode te ontstressen in het buitenland. Even weg uit je dagelijkse sleur en even weg uit de drukte van alledag. Toen ik op de bijzondere eilandengroep de Balearen was merkte ik pas goed hoe rustgevend een mooie omgeving kan zijn. Stel je even voor: je wordt wakker in een kingsize bed en doet de gordijnen van je slaapkamerraam open. Je kijkt uit over een groot groen gebied, een magisch zwembad of een prachtige kustlijn waar het zeewater nog blauwer lijkt te zijn dan je ooit hebt gezien. Dit beeld kun je ervaren op de eilanden van de Balearen.

Het enige wat je nodig hebt is een luxe villa Balearen en je kunt er weer even helemaal tegenaan. Wist je dat de Balearen een heerlijk Mediterraans klimaat kennen? De winters zijn er warm met veel zonuren en weinig neerslag per dag. Ook in de winter is het er heerlijk toeven: in de wintermaanden kan het tot wel 19/20 graden worden! Ideaal wanneer je even aan de kou in Nederland wilt ontsnappen. Ik neem je mee naar deze prachtige eilandengroep in de Middellandse Zee.

Luxe villa Mallorca

Mallorca is het perfecte eiland van de Balearen om er even tussenuit te gaan. Het grote voordeel aan Mallorca is dat het toeristisch en gezellig is op de momenten wanneer jij daar zin in hebt. Wanneer je een luxe villa op Mallorca boekt kun je zelf kijken waar je wilt verblijven. Ga je voor het bruisende Palma de Mallorca en geniet je van de gezelligheid van de drukkere hoofdstad? Of kies je liever voor een wat rustiger gelegen villa in de buurt van het schilderachtige bergdorp Valdemossa of het ruige Formentor? Waar je ook verblijft op Mallorca: het is overal prachtig. De zee en het strand zijn nooit ver weg, natuur vind je er binnen een handomdraai en je kunt diverse excursies boeken en ondernemen. Ook voor een volledige ontspannen vakantie is Mallorca de plek waar je moet zijn: het enige wat je in hoeft te pakken is een goed boek, een strandlaken en je badkleding. Er zijn namelijk heel veel mooie rustige stranden te vinden op het eiland. Bezoek bijvoorbeeld het strand S’Illot waar je vrijwel alleen locals tegenkomt.

Luxe villa Ibiza

Ibiza is het meest bekende eiland van de Balearen en is daardoor dan ook geschikt voor iedereen die gek is op een feestje, een energieke vakantie vol excursies en voor mensen die zin hebben in… een ontspannen vakantie in een luxe vakantiewoning Spanje! Je wist het misschien niet maar Ibiza is juist de perfecte bestemming voor een rustige vakantie. Het binnenland en een aantal stukken aan de kust zijn ontzettend rustgevend: er zijn honderden mooie luxe villa’s op Ibiza te boeken waarbij je optimaal kunt genieten van een verdiende vakantie. Ook is Ibiza geschikt wanneer je wel zin hebt in wat gezelligheid maar ook erg gediend bent van je eigen privacy en rust. Overdag kun je bijvoorbeeld lekker liggen bij het zwembad van je vakantievilla terwijl je in de avond de drukte op zoekt in een gezellig dorpje zoals San Rafael of een stad zoals Ibiza-Stad. De veelzijdigheid van het eiland is iets wat reeds veel mensen heeft getrokken naar Ibiza. Misschien ook voor jou de ideale bestemming?

Luxe villa Menorca

Ook Menorca, een onder toeristen vaak iets minder bekend eiland, is meer dan de moeite waard om te bezoeken wanneer je op zoek bent naar een luxe villa voor een paar dagen of weken weg. Menorca is de perfecte vakantiebestemming voor iedereen die kleinschalig wil genieten maar dat wel wil doen op een mooie en warme plek. Het grootste voordeel aan Menorca is dat het eiland ontzettend veel mooie hotspots kent: waar je vakantiewoning ook gevestigd is, grote kans dat je een te gek uitzicht hebt over een natuurgebied, de kustlijn of het binnenland. Daarnaast is het eiland minder toeristisch dan bijvoorbeeld Ibiza en Mallorca, wat ideaal is wanneer je in alle rust van je vakantie wilt genieten. Verblijf bijvoorbeeld in een vakantiewoning op Menorca in de buurt van het onvergetelijke strand Cala en Turqueta en geniet van een kleurrijke en natuurrijke omgeving vlakbij je verblijf. Liever iets meer ondernemen? Bezoek dan El Toro en sta versteld van het mooie uitzicht over het eiland. Voor iedere soort vakantieganger is er wel iets te vinden op het magische Menorca.

Zie ik je snel op de Balearen?

Liefs Liv

Het meisje van Rentvilla

Deel dit item