Unieke vakantiewoningen op Zakynthos

Staat er binnenkort een vakantie op het bijzondere Zakynthos voor de deur? Lucky you! Zakynthos is volgens velen een van de mooiste, al dan niet het mooiste, eiland van heel Griekenland. Vergaap je aan de vele witte stranden, de bizar mooie uitzichten en de onontdekte baaien. Een verblijf op Zakynthos moet net zo magisch zijn als het eiland zelf. Boek daarom een luxe vakantiewoning of villa op Zakynthos om je vakantie helemaal compleet te maken. Waar kies jij voor: extreme luxe in een grote villa met het hele gezin? Of ga je liever voor een actieve vakantie waarbij je toch veel buiten bent en dus niet heel veel luxe binnen nodig hebt?

Huur een complete villa met zwembad

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan wanneer het gaat om luxe villa’s op Zakynthos. We weten als geen ander hoe bijzonder het eiland is; het zou zonde zijn om je vakantie door te brengen op een minder mooie locatie terwijl je op zo’n prachtige plek bent! Ga je met een groep vrienden of met de hele familie op vakantie? Huur dan een complete villa met een onvergetelijk uitzicht over de kust en een eigen zwembad. Wat is er nou fijner dan ergens wakker worden waar je direct even een frisse duik in het zwembad kunt nemen, zonder dat je daarbij ‘last hebt’ van anderen? Om vervolgens even lekker te ontbijten op je grote terras vanwaar je een extreem mooi uitzicht hebt? Op Zakynthos zijn dergelijke plekken zeker te vinden. En we nemen je met alle liefde mee naar een van deze plekjes!

Idyllische plekjes van Zakynthos

Of kies voor een vakantiewoning op Zakynthos

Is een complete villa te groot voor jullie vakantie maar wil je wel genieten van een beetje ruimte? Kies dan voor een ruime en comfortabele vakantiewoning. Op Zakynthos vind je veel vakantiewoningen vlakbij zee waardoor je binnen no time met je tenen in het strandzand staat. Het verschil tussen een villa en een vakantiewoning is voornamelijk de grootte. Vakantiewoningen in Griekenland kunnen namelijk ook erg luxe zijn! Geniet van grote slaapkamers met lekkere kingsize bedden, een luxe badkamer en een volledig ingerichte keukens. Huur een auto op het eiland zodat je vanaf je vakantiewoning gemakkelijk naar dorpjes en toeristische bezienswaardigheden kunt rijden. We hebben eerder een blog geschreven met dé must visit bezienswaardigheden van het bijzondere Zakynthos.

Eenvoudig maar comfortabel genieten

Je hoeft natuurlijk geen ultra luxe villa of vakantiewoning te hebben om alsnog van dit bijzonder mooie eiland te genieten. Voor de actieve vakantieganger is een meer eenvoudig verblijf op het eiland meer dan prima. Het eiland kent een aantal prachtige typisch Griekse woningen die je kunt huren waarbij je weer van andere comfortabele faciliteiten kunt genieten. Waar je ook verblijft; je zult zonder twijfel een onvergetelijke vakantie beleven op dit kleurrijke eiland. Ontdek bij welke restaurants je moet zijn voor een lekkere Griekse hap. Wil je weten welke stranden je echt moet bezoeken wanneer je op Zakynthos bent?

Liefs Liv,

Het meisje van Rentvilla

Deel dit item