Vakantiehuizen op Gozo

Gozo, het zusje van Malta. Een eiland dat zich weet te onderscheiden door haar groenheid en rust. Het is de vakantiebestemming als je kiest voor een onvergetelijke locatie met elementen die je nog niet kent. Kom je Gozo ontdekken?

Lees meer

Voor een onvergetelijke vakantie-ervaring boekt u een vakantie naar Gozo. De mooie natuur die u op deze plek aantreft is een van de trekpleisters van Gozo. Een vakantiehuis ligt dan ook altijd in een mooi en natuurrijk gebied waar u naar hartenlust kunt genieten van het strand en de zee. Zo zijn er schitterende baaien en opvallende rotsformaties te vinden. Maar ook de groene heuvels mogen zeker niet vergeten worden op dit eiland. Boekt u daarom een mooie vakantiewoning op deze schitterende plek en geniet met volle teugen.

Bezienswaardigheden op Gozo

Gozo heeft echter meer te bieden dan alleen strand en zee. Zo zijn er tal van bezienswaardigheden te bezoeken die uw vakantie een extra dimensie geven. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een prachtig Neolitisch tempelcomplex genaamd Ggantija.

Maar ook de Middeleeuwse Citadel van Gozo is een echte aanrader wanneer u een vakantie boekt naar dit eiland. Geeft u de voorkeur aan oude kerken? Bezoekt u dan eens de St.George’s Basiliek. Hier zijn diverse schilderingen uit de zeventiende eeuw na Christus te vinden. Reden genoeg om er een villa Malta te boeken voor uw vakantie!

Alle ingrediënten voor een zonnige vakantie zijn aanwezig

U laat een kans aan u voorbij gaan, wanneer u geen vakantie boekt naar het schitterende eiland Gozo. Het behoort tot de mooiste eilanden van Malta. De mooie zandstranden en kliffen maken het tot een aantrekkelijk vakantieoord voor jong en oud. Een vakantiewoning is gemakkelijk en snel geboekt. Daarnaast is een vakantiewoning ook nog eens voorzien van alle gemakken om u een comfortabele vakantie te bezorgen. Wacht daarom niet langer met het boeken van een vakantie, maar boek een mooie villa in Gozo en geniet optimaal van een welverdiende vakantie in de zon!

Razzett Ghasri


Malta – Gozo – Ghasri
Tot 4 personen

Gozo Farmhouses


Malta – Gozo
Tot 8 personen

Tal-Fanal Village


Malta – Gozo – Ghasri
Tot 5 personen

Villa of vakantiehuis op Gozo huren

Ghasri

Ver weg van maar toch dicht bij ligt Gozo, het tweede eiland van de in totaal drie eilanden tellende Maltezer archipel. Ongerepte natuur met in het noordwestelijke heuvellandschap een pittoresk dorpje genaamd Ghasri. Logies vindt je er in een tot B&B omgebouwde villa of vakantiehuis en elk uur komt de eilandbus die langs alle bezienswaardigheden op het eiland rijdt. Op slechts 10 minuutjes lopen kom je aan het strand in een schitterende fjordachtige baai.

Huur een vakantiewoning tijdens de zomerfeesten in juli en augustus en proef echte Nougat, huisgemaakte honinglikeur en geniet van de optredens van bands en theatergroepen. Om de festa’s nog eens extra op te luisteren steken de dorpsbewoners tijden de processies zelfgemaakt vuurwerk af waarbij horen en zien je vergaat.

Vanuit je vakantiehuis loop je makkelijk naar de hoogste klif van het eiland. Hier staat op een hoogte van 180 meter boven de zeespiegel de oudste vuurtoren van het eiland. Naar beneden kijkend wordt je de adem benomen door de schoonheid van de azuurblauwe lagunes. De strategische hoge ligging van de vuurtoren maakt dat je van daaruit een mooi zicht hebt over oude villa’s op het eiland, de grillige kustlijn en de zee.

Razzett Ghasri


Malta – Gozo – Ghasri
Tot 4 personen