All inclusive vakantie naar Griekenland

Van die vakanties waarbij je nergens aan hoeft te denken: het eten is geregeld, iedere ochtend staat er een vers ontbijtje voor je klaar, je ligt binnen no time in een heerlijk groot zwembad met uitzicht over een azuurblauwe zee en diverse leuke winkeltjes en cafés zijn binnen handbereik. Soms is het heerlijk om even alles uit handen te geven en zelf optimaal te genieten van een luxe all inclusive vakantie in Griekenland. Rentvilla heeft een uitgebreide keuze aan fijne all inclusive vakanties zodat jij heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van de zon, de zee en het strand. Wat dacht je van een all inclusive vakantie op het schitterende Santorini? Of je ga liever met je vrienden of geliefde naar het fraaie Kos? Ik heb een paar hele prettige bestemmingen in Griekenland voor je op een rij gezet.

All inclusive Santorini

Het grootste voordeel aan een all inclusive vakantie op Santorini is dat je zowel kunt genieten van een optimale service en kunt genieten van een kleurrijk eiland met veel gezichten. Santorini is voor velen een van de mooiste, al dan niet het mooiste, eiland(en) van heel Griekenland. Dat is heel wat, wanneer je je bedenkt dat het land uit maar liefst 6000 verschillende eilandjes bestaat! Santorini is maar een klein eiland, maar het is aan te raden om bij je all inclusive vakantie een auto te huren zodat je zoveel mogelijk van deze bijzondere plek kunt zien. Zo staat het eiland bekend om de vele typische witte Griekse huisjes met blauwe koepeldaken. De hoofdstad Fira is hierdoor een van de mooiste steden van heel Griekenland! Vanuit deze stad en op diverse andere plekken op het heuvelachtige eiland heb je een fraai uitzicht over de kustlijn en het binnenland. Wanneer je gaat roadtrippen is het dus aan te raden om een fototoestel mee te nemen. Wil je een keer ergens anders zwemmen dan in het zwembad van je all inclusive verblijf? Ga dan naar Perissa, een zwart zand- en kiezelstrand met felblauw zeewater. Alsof je je in een sprookje bevindt.

All inclusive Samos

Een all inclusive vakantie op Samos betekent uren genieten van een mooi luxe vakantiehuis op Samos met uitzicht op groene heuvels en witte zandstranden. Samos is een van de meest groenere eilanden van Griekenland. Dat is bijzondere omdat de meeste eilanden juist erg droog en rotsachtig zijn. Hierdoor is Samos een hele goede vakantiebestemming voor de vakantieganger die door middel van all inclusive wil genieten van een relaxed verblijf maar die er wel op uit wil gaan om de groene omgeving te ontdekken per auto, per fiets of per wandelschoen. Dit hoeft natuurlijk niet: Samos is ook een hele fijne bestemming wanneer je lekker wilt luieren en wilt genieten van een zon-, zee- en strandvakantie. Wanneer je erop uit gaat is het aan te raden om de vele historische kloosters van het eiland te bekijken. Samos heeft tientallen prachtige kloosters staan die tientallen tot honderden jaren geleden gebouwd zijn. Een van de meest fraaie kloosters van het eiland is toch zeker wel het Panagia Spiliani Klooster waarbij een kerkje hoort dat in een grot gebouwd is. Huur een fiets, een auto of ga een stuk wandelen: op Samos is overal wel iets te zien wat je zal verrassen.

Het eiland Samos

All inclusive Kos

Liever naar het Griekse eiland Kos? Ook op dit eiland is er van alles te beleven, te bekijken en te ondernemen. Sterker nog: het is een van de meest populaire bestemmingen van Griekenland! Zorg er dus voor dat je op tijd een all inclusive vakantie Kos boekt wanneer je er zeker van wilt zijn dat je een lekkere vakantie kunt beleven op dit mooie eiland. Kos Stad, de hoofdstad van Kos, is bruisend en heeft veel te bieden voor de echte shopper. Lekker winkelen doe je in de grotere winkelketens, de kleine boetiekjes en de vele souvenirshops. In de middag kun je heerlijk genieten van een lekkere lunch bij het zwembad van je all inclusive verblijf terwijl je lekker in de warme Griekse zon zit. Het grote voordeel van een all inclusive vakantie op Kos is dat je zelf nergens aan hoeft te denken: je verblijf wordt schoongemaakt, het ontbijt, de lunch en het avondeten staat klaar en je kunt de hele dag en avond gebruik maken van de bar! Vaak is er zelfs een supermarktje aanwezig, kun je er terecht voor fitness en vind je er een kapper. Wil je toch wat actiefs doen buiten je verblijf? Huur dan een fiets en verken Kos per mountainbike of racefiets. Het eiland is namelijk een écht fietseiland!

Liefs Liv,

Het meisje van Rentvilla

Deel dit item